26 Eylül 2007 Çarşamba

HARDAL SOSLU KONTRFİLE


Mayıs 21, 2007 -

Malzemeler:

8 adet kontrfile

2 tatlı kaşığı hardal

2 yemek kaşığı soya sosu

1 tatlı kaşığı elma sirkesi

½ çay bardağı zeytinyağ

1 tatlı kaşığı karabiber

Yapılışı:

Et dışındaki malzemeleri bir kasede karıştırın

Etler ince değilse mutlaka döverek inceltin ya da alırken incelttirin.

Karışımı etlerin üzerine dökün ve iyice yedirin.

Etleri birkaç saat (mümkün olduğu kadar fazla) bu sos içinde bekletin

Tencereye dizin ve ağzı açık olmak koşuluyla pişirin.

İki tarafı kızaran etleri servis tabağına alın.

Yanında kepekli pirinç pilavı ile servis yapın.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: