17 Aralık 2007 Pazartesi

SOBE

Sevgili Chocolatecan (özlem) beni sobelemişti ama ben ancak cevaplayabiliyorum. Artık kusura bakmaz diye düşünüyorum. Gelelim SOBE’nin sorularına….

1. Blogda yazmaya ilk defa nasıl başladım?

Ben de pek çok kişi gibi yemek yaparken internette başkaları nasıl yapıyor diye merak edenlerdenim. Tariflerimi bir deftere yazarken niye daha kalıcı bir yöntem olan sanal deftere yazma işini ben de yapmayayım dedim. Ziyaretçilerim olacağını hiç beklemiyordum ama derken bir sürü arkadaşım ve ziyaretçim oluverdi.

2. Blog yazılarımın konusu belli bir çizgide olması için çaba gösteriyor muyum? Yoksa içimden geldiği gibi mi yazıyorum?

Çoğunlukla yeme-içme üzerine yazıyorum. Seyahatlerim de bile yemekler hep ön plana çıkıyor..

3. Blogda yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyor muyum?

Genellikle boş vakitlerimde yazmaya çalışıyorum çünkü zamanını çalamayacağım küçük bir oğlum var benim, ama bazen evet, kendi zamanımdan feragat edebiliyorum.

4. Blogda yazmak benim için eğlenceli bir uğraşken şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladı mı?

İlk başlarda boş olan zamanlarımda yaptıklarımı yayınlayıp eğleniyordum,ancak şimdi yine keyif alıyorum ama bir iki gün yayınlayamazsam beklendiğimi düşünerek bu gün ne yazmalıyım diye telaşlanıyorum. Umarım bu beklenme konusunda yanılmıyorumdur :-))

5. Blogda yazmayı daha ne kadar sürdüreceğim?
Başladığım tarih belli ama bitiş için ben bir tarih belirlemedim

Eğer katılırsa ben de cinvecinsfikirli den Banu’yu SOBE’liyorum…

1 yorum:

Adsız dedi ki...

benim kadar sobelenmeyi seven bir olamaz bu alemde!!!çok teşekkür ederim beni düşündündüğün için...evet yazılarını sabırsızlıkla bekliyoruz, güzel yemeklerini ve fotolarını..bundan emin olabilirsin:))en kısa zamanda cevaplayacağım, sevgiler...Banu