tag:blogger.com,1999:blog-661404634211671190.post1043834698810650150..comments2023-07-09T18:25:54.990+03:00Comments on ~ç e r k e z k ı z ı~: KÖMBEç e r k e z k ı z ıhttp://www.blogger.com/profile/07528233302889793468noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-661404634211671190.post-33877530874109452342010-01-28T18:08:54.643+02:002010-01-28T18:08:54.643+02:00*pembeli
taş fırında pişince daha güzel olduğu içi...*pembeli<br />taş fırında pişince daha güzel olduğu için,ramazanın son günleri fırınlar gece yarılarına kadar açık olurmuş...<br />ama evde pişince de fena olmadı:))<br />*hande'cim<br />teşekkürlerç e r k e z k ı z ıhttps://www.blogger.com/profile/07528233302889793468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-661404634211671190.post-74042983479949749602010-01-28T10:57:59.114+02:002010-01-28T10:57:59.114+02:00çoook güzel oluyor yediğimde bayılmıştım henüz yap...çoook güzel oluyor yediğimde bayılmıştım henüz yapmadım ama<br />ellerine sağlık canım nefis olmuşlarsarımutfak-handehttps://www.blogger.com/profile/15046877447825088753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-661404634211671190.post-28042996305173267422010-01-28T09:01:06.629+02:002010-01-28T09:01:06.629+02:00Demek kuyruğa giriyorlarmış bu tat için ha! Tadını...Demek kuyruğa giriyorlarmış bu tat için ha! Tadını merak ettim doğrusu:) Ellerine sağlık çerkez kızı:)Pembelinin Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/13191088138427989118noreply@blogger.com